Hypotheken voor een woning kopen zonder koopstress!
8
page-template-default,page,page-id-8,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hypotheken

Hypotheken

Woning kopen zonder koopstress

De woning van uw dromen lijkt ook nog binnen uw mogelijkheden te passen. In een korte tijd moet u veel beslissingen nemen om de koop te kunnen sluiten. De stress kan dan toe slaan want uw beslist immers over relatief grote bedragen voor een langere termijn.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Onafhankelijk hypotheekadvies

Bekijk de animatie (90 sec) om te zien hoe Baar Advies, als onafhankelijk adviseur, op basis van uw wensen en mogelijkheden, verschillende keuzes kan aanbieden.

Hypotheek advies

Wanneer u ons het vertrouwen geeft en goed van informatie voorziet nemen wij de koopstress bij u weg. Op basis van de door u verstrekte informatie doen wij u enkele voorstellen die het beste bij u passen. Dit is voor ons mogelijk omdat wij als onafhankelijk adviseur vrij kunnen bewegen bij het zoeken naar de beste oplossing.

Hoe u zich het beste op een hypotheekgesprek kunt voorbereiden leest u hier.

Al een hypotheek op het oog?

Eerst een oriënterend gesprek?

Wij nodigen u graag uit in ons pand aan de Brinklaan 123 in Bussum voor een oriënterend gesprek. Dit kan op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur. Bovendien is het ook op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag mogelijk om ’s avonds van 19.00 tot 21.00 uur een afspraak in te plannen. Wanneer u klikt op ‘afspraak maken’ kunt u aangeven wanneer het u het beste schikt.

Handige hypotheekchecklist

Of u nu bij ons of elders advies gaat inwinnen, u zult in ieder geval zelf uw ‘huiswerk’ moeten doen. Dit betekent dat u informatie zult moeten verzamelen voor het adviesgesprek. Hiervoor kunt u onze handige hypotheekchecklist downloaden.

Hypotheekchecklist

Ja, stuur mij de hypotheekchecklist

Hypotheekaanbieders

Er zijn veel verschillende soorten aanbieders op de hypotheken markt. Om u kwaliteit te kunnen bieden, werken wij alleen maar met gerenommeerde en betrouwbare partijen.