Overlijdensrisicoverzekering vernieuwen - Baar Advies
18758
page-template-default,page,page-id-18758,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Overlijdensrisicoverzekering vernieuwen

Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering is een verzekering die een (vaak groot) geldbedrag uitkeert indien een op de verzekering genoemde persoon voor een bepaalde datum komt te overlijden. Deze verzekeringen worden bijvoorbeeld vaak afgesloten samen met een hypotheek. Doel daarvan is te zorgen dat indien een van de kostwinners door ziekte of ongeval onverwacht komt te overlijden, het gezin toch de hypotheekschuld kan aflossen en daarmee in de woning kan blijven wonen.

Premies zijn sterk gedaald

Door verschillende oorzaken zijn de premies voor overlijdensrisicoverzekeringen in de afgelopen jaren sterk gedaald. In bepaalde situaties kunt u hiervan misschien profiteren wat voor u een besparing op de premie over de ORV gaat opleveren.

Waarschuwing vooraf

We willen u wel nadrukkelijk het volgende onder de aandacht brengen. Uw huidige overlijdensrisicoverzekering biedt belangrijke financiële zekerheid. U doet er verstandig aan deze verzekering alleen te beëindigen indien u of deze financiële zekerheid niet meer nodig heeft, of wanneer u zeker weet dat u in aanmerking komt voor een nieuwe overlijdensrisicoverzekering tegen een lagere premie. Zo’n nieuwe verzekering afsluiten is vaak niet mogelijk, indien sinds het afsluiten van uw huidige verzekering uw gezondheid minder goed is geworden. U heeft er dan een groot belang bij uw bestaande verzekering te handhaven.

Wij bieden u graag een keuze

  1. U geeft geen behoefte aan nader advies van ons op dit gebied. Dat vernemen wij dan graag van u. Wij zullen u dan hierover niet meer benaderen.
    Graag onderaan de pagina aangeven (vinkboxje) en uw gegevens invullen.
  2. U wilt graag weten of uw huidige verzekering tegen dezelfde verzekerde som en tegen minimaal gelijkwaardige voorwaarden op dit moment tegen een lagere premie overgesloten kan worden. U kunt gebruik maken van de ORV-tool hieronder. Kies voor de optie ”ik wil besparen” en vul uw huidige polis gegevens in. U kunt daarna direct doorklikken en uw gegevens invullen. De kosten voor het 1-op-1 omzetten zijn vanaf € 120,-
  3. U wilt een volledig nieuwe overlijdensrisicoverzekering. U kunt gebruik maken van de ORV-tool hieronder. Kies voor de optie ”ik wil een nieuwe” en vul uw wensen in. U kunt daarna direct doorklikken en uw gegevens invullen. De kosten voor een nieuwe verzekering zijn vanaf € 245,-.
  4. U wilt een volledig nieuw advies waarbij gekeken wordt wat op basis van uw huidige situatie een juist verzekerd bedrag is en op welke wijze de premie’s zodanig betaald kunnen worden dat de eventuele uitkering later fiscaal zo vriendelijk mogelijk worden belast.
    Graag onderaan de pagina aangeven (vinkboxje) en uw gegevens invullen. De kosten van een compleet advies en bemiddeling zijn vanaf € 295,-