Aansprakelijkheidsverzekering Baar advies - Baar Advies
54
page-template-default,page,page-id-54,page-child,parent-pageid-34,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Aansprakelijkheidsverzekering Baar advies

Aansprakelijkheidsverzekering

Onbedoeld schade aanrichten aan iemand anders eigendom, lichaam, woning of andere omstandigheden? Daarvoor is de aansprakelijkheidsverzekering. Deze dekt de financiële gevolgen van onbedoelde aangerichte schade. Zelfs schade aangericht door uw huisdier of kind valt onder aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering is vaak onderdeel van onder andere de woonverzekering.

Voor iedereen

WA verzekeringen zijn aansprakelijkheidsverzekeringen.  De WA verzekering is een verzekering die iedere Nederlander zou moeten hebben. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan grote financiële gevolgen hebben. En dat risico is snel, goedkoop en goed af te dekken met de WA verzekering.

Voordelen

Er zijn een aantal voordelen te noemen voor het hebben van deze verzekering. Ten eerste biedt een WA verzekering wereldwijde dekking. Als twee zijn er vaak grote korting indien afgesloten in combinatie met onder andere woon- of autoverzekering. Ten derde bent u altijd verzekerd tegen onvoorziene- en onbedoelde omstandigheden

Combinatie pakketten

Deze verzekering is apart af te sluiten, maar kan zeker in combinatie met andere verzekeringen zoals de autoverzekering en de woonverzekering tot goede kortingen leiden. Vraag onze verzekeringsadviseur naar de mogelijkheden en voordelen.

Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen werken wij samen met onder andere de onderstaande aanbieders. Interesse in een aansprakelijkheidsverzekering? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag!