Woonverzekeringen - Baar Advies
48
page-template-default,page,page-id-48,page-parent,page-child,parent-pageid-34,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Woonverzekeringen

Woonverzekering

Gaat u verhuizen of wilt u uw woning optimaal verzekeren? Dan adviseren wij u een woonverzekering. Deze verzekering is eigenlijk een pakketpolis met meerdere verzekeringen in één pakket die allemaal met wonen te maken hebben. Dit pakket combineert de volgende verzekeringen:

Voordelige keuze

Een woonverzekering wordt ook wel woonpakket genoemd. Het voordeel van een pakket is, dat u recht heeft op pakketkorting, waardoor het in de meeste gevallen de voordeligste keuze is om een woonpakket te sluiten. Het is in ieder geval altijd voordeliger dan wanneer u de drie verzekeringen met betrekking tot wonen apart afsluit.

Woonverzekeringen afsluiten

Een woonverzekering/pakket stellen wij op maat voor u samen. Wij kunnen hiervoor,  als onafhankelijk adviseur, uit verschillende aanbidders kiezen. Heeft u een woonverzekering nodig? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij ons, of vraag een vrijblijvende offerte aan!