Baar Advies de onafhankelijke financiële adviseur stelt zich aan u voor.
88
page-template-default,page,page-id-88,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Baar Advies (Over ons)

BaarAdvies

Baar Advies

Het juiste adres voor een onbezorgd thuis.

Dat wil Baar Advies voor haar klanten zijn. Wij vinden dan ook niets zo leuk als met onze kennis en ervaring hieraan bij te dragen.

Dit doen wij met hulp en goed advies bij het maken van de juiste keuzes die financiële consequenties hebben voor de lange termijn. Vaak keuzes die men maar een paar keer in het leven maakt, waardoor men zelf de kennis en ervaring ontbeert.

In de praktijk vertaalt dit zich naar advies over:

Al meer dan 17 jaar!

Inmiddels hebben wij als onafhankelijk adviseur ruime ervaring op bovenstaande gebieden. En met succes! In 2012 werden wij op basis van klantervaring uitgeroepen tot ‘Beste hypotheekkantoor 2012’.  Feedback van klanten is voor ons leidend en via onafhankelijke review sites laten wij ons daarom ook graag beoordelen. Onze actuele score op advieskeuze.nl (onderdeel van de Consumentenbond) is momenteel een 9,5! Een beter visitekaartje kunnen wij ons niet wensen!

Het juiste adres in Bussum en Lelystad

Vanaf 2020 is een onbezorgd thuis ook mogelijk in Almere en omgeving op ons kantoor aan de Argonweg 14.

Over advieskosten

Goede raad kost geld

Bekijk de animatie met duidelijke uitleg over onze diensten, werkwijzen en tarieven.  Na het zien is u helemaal duidelijk waardoor wij als adviseur volledig onafhankelijk voor u kunnen werken.