Tarieven - Baar Advies
99
page-template-default,page,page-id-99,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Tarieven

Tarieven

Om onze diensten te kunnen verlenen maken wij bedrijfskosten, tarieven. Denkt u maar aan salarissen, kosten van huisvesting, opleidingen en vergunningen. Deze kosten worden op verschillende wijzen vergoed.

Vergoeding via de premie

De kosten van onze dienstverlening kunnen onderdeel zijn van de prijs van het product. Bij verzekeringen is dat de premie, bij hypotheken de provisie.
De premie of de provisie betaalt u rechtstreeks aan de verzekeringsmaatschappij of de geldverstrekker. Vervolgens draagt deze een deel hiervan aan ons af ter dekking van onze bedrijfskosten.
Als u de premie of de provisie hebt betaald, dan hebt u ook betaald voor onze dienstverlening. Tenzij u vooraf andere afspraken met ons hebt gemaakt.

Vergoeding per uur

Een andere vergoedingswijze is de vergoeding per uur. Dit betekent dat ons kantoor nauwkeurig bijhoudt hoeveel tijd wij besteden aan advies en het behartigen van uw belangen. U krijgt dan een rekening voor de uren die wij voor u hebben gewerkt.
Voorafgaand aan onze dienstverlening aan u maken we afspraken over de wijze van honorering.

Offertes aanvragen

Offertes aanvragen online is snel en gemakkelijk! Wij geven u geheel vrijblijvende advies.

Offerte online

Vraag gerust online een offerte aan. Vul hiervoor de van toepassing zijnde offerte aanvraag in. Wij brengen dan zo snel mogelijk offerte uit.