Doorlopend krediet - Baar Advies
78
page-template-default,page,page-id-78,page-child,parent-pageid-74,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Doorlopend krediet

Doorlopend krediet

U heeft even wat extra geld nodig om bijvoorbeeld een reis te maken, die televisie te kopen of de wasmachine te vervangen? Dan kan een doorlopend krediet een oplossing zijn. Bij kortlopende kredieten ligt de rente vaak nét iets hoger dan bij een persoonlijke lening. Een doorlopend krediet is prettig voor mensen die altijd over extra geld willen beschikken tegen een lage rente!

Hoe werkt het?

Bij een doorlopend krediet krijgt u de gelegenheid om af en toe eens rood te staan. Bij deze leenvorm draait het vooral om het gemak dat – indien nodig – extra geld achter de hand is. Over het algemeen is het mogelijk doorlopende kredieten tussen de 2.500,- en 75.000,- euro af te sluiten.

Flexibiliteit

Voor de duidelijkheid: u leent niet een bepaald bedrag, koopt ook niet op afbetaling. Nee, bij een persoonlijk krediet heeft u doorlopend de flexibiliteit om bij de bank te lenen, indien u het geld zelf even niet op de rekening heeft staan.

Voordelen

Er zijn een aantal voordelen te noemen voor het aangaan van een doorlopende krediet, namelijk:

  • Tussentijdse aflossing mogelijk
  • Boetevrij aflossen
  • Vaak lage rente dankzij zware concurrentie

Doorlopend krediet afsluiten

Op het gebied van doorlopende kredieten werken wij samen met onder andere onderstaande aanbieders. Interesse in een doorlopende krediet? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag!

Heeft u vragen?

Bel mij of éen van mijn collega’s gerust op 035 – 577 9661 indien u vragen heeft over het lenen van geld.

Roland Baar
Erkend Financieel Adviseur