Levensverzekering - Baar Advies
42
page-template-default,page,page-id-42,page-child,parent-pageid-34,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Levensverzekering

Levensverzekering

De naam zegt het al: het is een verzekering op of betreffende uw leven. Bij een levensverzekering is de uitkering afhankelijk van een bepaalde datum en of de verzekerde dan wel of niet in leven is. Levensverzekeringen worden vaak afgesloten in combinatie met een hypotheek of pensioen.

Verzekeringsvormen

De meest gebruikelijke vormen van levensverzekeringen zijn de overlijdensrisicoverzekering en de gemende verzekering.

Overlijdensrisicoverzekering

Bij de overlijdensrisicoverzekering keert de verzekeraar alleen uit als een persoon binnen de looptijd komt te overlijden. Leeft diegene nog bij de einddatum dan wordt er niets uitgekeerd en is de premie inleg verloren.

Gemengde verzekering

Bij de gemengde verzekering wordt altijd uitbetaald. Zowel bij overlijden van de verzekerde voor de einddatum als bij het in leven zijn op de einddatum. Deze verzekering is duurder dan de andere verzekeringsvormen

Levensverzekering afsluiten

Op het gebied van levensverzekeringen werken wij samen met o.a. onderstaande aanbieders. Interesse in een levensverzekering? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag!