Op 5 mei zijn de medewerkers van Baar Advies voortaan vrij!
22759
post-template-default,single,single-post,postid-22759,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Op 5 mei voortaan vrij!

5 mei voortaan vrij

Op 5 mei voortaan vrij!

Op 5 mei voortaan vrij!

Bij Baar Advies streven wij er dagelijks naar om het juiste adres voor onbezorgd werken en wonen te zijn. Wij vinden het daarbij belangrijk om onze collega’s de ruimte te geven om zelf ook regelmatig goed te ontspannen en onbezorgd te zijn. Daarom hebben we besloten om vanaf dit jaar 5 mei als vaste vrije dag in te stellen.

Vrijheid vier je onbezorgd samen

Met alles wat er nu in de wereld gebeurt geloven wij dat het belangrijk is om samen te komen en de vrijheid te vieren die we in ons land genieten. Wij willen onze collega’s de mogelijkheid geven om deze dag met hun dierbaren door te brengen en te genieten van de bijzondere gebeurtenissen die op deze dag plaatsvinden.

Het kantoor is die dag dicht

Het kantoor is voortaan dus op 5 mei gesloten. Wij hopen dat je begrip hebt voor deze verandering en dat je er ook van zult genieten om deze dag met vrienden en familie door te brengen.

Fijne Bevrijdingsdag!

Patrick Brands

Patrick Brands

Financieel Advies

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.